Vad är Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att få dina muskler att slappna av och för att ge volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan även användas för behandling av exempelvis svett på händer och fötter.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda din glabella, få bort argrynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.
Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är hjälpande mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.2017 - Sandra Reiches Blogg

Botox priser

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox varierar priserna.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botox kråksparkar, botox argrynka eller botox gummy smile för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.
Fullständigt pris ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du önskar göra botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken injicering av botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går det till vid en botox injektion?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenom steg för steg, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort injicering innan, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling www.gotaklinik.se.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?” Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*