Vad blir årets julklapp 2020?

HUI Research presenterade under november månad att stormkök blev årets julklapp 2020. Årets julklapp har funnits i 34 år och är en presentation som brukar vara startskottet för den riktiga starten för julhandeln i Sverige. Då det är vanligt att många tycker det är svårt att införskaffa rätt julklappar, så kan ni se detta som en slags vägvisare.köp en högtalare som den bästa julklappen återförsäljare eleganta skor  76339f - jyotiamericas.com

Det är inte alltid det lättaste att hitta julklappar till kompisar eller kollegor. För den som vill hänga med i det senaste och som vill ge en julklapp som är populär, så är det varmt rekommenderat att köpa en julklapp som är valt som årets julklapp. Vill du hellre ge någonting annat än vad som har blivit årets julklapp, så är det smart att välja något som har varit väldigt inne under året eller som kommer att vara väldigt aktuellt under kommande året.

Hur väljer man årets julklapp 2020?

Kriterierna för att en produkt ska kunna bli vald till Årets Julklapp av HUI, så måste ett eller flera av följande kriterier först vara uppfyllda – Produkten ska vara en nyhet eller ha fåttett nyväckt intresse för året. Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller ha blivit såld i stora volymer. Produkten ska vara en modern representation av vår tid.

Det var många av oss somhade på känn att den smarta högtalaren skulle bli årets julklapp. Argumenten är för att det är en väldigt populär produkt där utvecklingen går framåt och det harblivit en allt mer generellprodukt både i hemmet och i butiker. Stormköket som valdes till årets julklapp är faktiskt motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är ett hett tips att ta en fundering på om det inte ska bli ett inköp av en smart högtalare istället för stormköket.

Stormköket är en smart uppfinning och passar perfekt när det är dags att ge sig ut i det vilda. Frågan är om det stormköket som kommer att användas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. Om du har för vana att gå ut i skogen, så är det självklart att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare har du användning av varje dag i hemmet eller var det än är som du befinner dig till vardags och helg.

Är smarta högtalare årets julklapp?

Det är inte omöjligt att den smarta högtalaren snart kommer att väljas ut som årets julklapp. Eftersom Google Home precis översatts på svenska och att vi i Sverige är väldigt intresserade av ny teknik, så har vi kännedom om att smarta högtalaren var en riktigt succé under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att bli en succé under julhandeln. GoogleHome har vuxit storartat i Sverige under hösten. Mycket av detta har att göra med att den nu finns på svenska.

Julklappstips

Årets julklapp genom åren kan ge lite inspo:Årets julklapp 2016 – VR-glasögonen,Åretsjulkapp 2015 – Robotdammsugaren, Årets julklapp 2010 – Surfplattan.

Smarta högtalare

Med smarta högtalare har du möjlighet att kunnastyraditt hem trådlöst. Smartahögtalare är en liten enhet som du ansluter via Wi-Fi. Du använder din röstför att styra din smarta högtalare. När du ska spela upp genom smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner innehåll från källor som ärjusterade för högtalaren, som sedanöverförs direkt till enheten och som kommer att sköta kalibrering och dataöverföring på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarheltenkelt som en renkontroll.

Smarta högtalare sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvisskicka meddelanden och liknande. Du styr din smarta högtalare utefter vad som ska spelas uppi hemmet och väljer vilken enhet som du vill strömma från. Den smarta högtalaren ansluter till Internet via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att förbindelsen skall fungera ordentligt.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*